Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

  14.10.05
  Надійшла в продаж обовлена серія SHDSL модемів/маршрутизаторів Dynamix UM-S
 

DYNAMIX UM-S - нова серія SHDSL модемів/маршрутизаторів

Маркування корпусів DYNAMIX UM-S - нової серії SHDSL модемів/маршрутизаторів
Нове маркування на корпусі

     DYNAMIX UM-S - нова серія SHDSL маршрутизаторів, розроблена у відповідності зі G.992.2 стандартом і має 1- чи 4- портовий комутатор 10/100 Base-T auto-negotіatіon і auto-MDі (1 - UM-S,UM-SF; 4 - UM-S4,UM-S4F). 
Моделі UM-SF, UM-S4F забезпечують підтримку убудованого firewall. 
    DYNAMIX UM-S забезпечують з'єднання на швидкостях від 192Kbps до 2.304Mbps по одній мідній парі проводів. DYNAMІX UM-S - SHDSL маршрутизатори призначені не тільки для високошвидкісного об'єднання центрального офісу з користувачами, але так само мають усі можливості моста/маршрутизатора з розширеними функціями такими як Multі-DMZ, vіrtual server mappіng і є прозорим для VPN тунелів.
   DYNAMIX UM-S дозволяє користувачам використовувати самі останні досягнення в широкополосных технологіях, для  задоволення всі  зростаючих телекомунікаційних потреб. Використовуючи це сімейство, Ви одержуєте доступ до повної надійності і керованості устаткування
   В оновленій серії, уже добре відомих в Україні SHDSL модемів/маршрутизаторів серії DYNAMIX UM-S, з'явилися наступні зміни:
   1. Модеми цієї серії поставляються в нових корпусах синього кольору з маркуванням "DYNAMIX" на корпусі і лицьовій панелі модему.
   2.
Модеми цієї серії оснащені новою прошивкою, що враховує численні побажання наших користувачів, що використовують SHDSL модем/маршрутизатор Dynamix UM-S для підключення корпоративних мереж до Інтернет мережі:
У цій прошивці реалізована можливість конфігурації для кожного з 8 PVC каналів. Це означає що, наприклад, один з каналів PVC може бути сконфігурований у режимі моста - для передачі даних, а другий маршрутизатора - для передачі даних чи голосового трафіка (VoIP). У такий спосіб можуть бути налаштовані кожний з наявних PVC каналів.
   3. Введена підтримка пропускання до 30 VPN тунелів для захищених з'єднань (30 віртуальних ІP адрес).
   4. З метою забезпечення захисту від високовольтних перешкод по DSL і Ethernet лініях був убудований спеціальний захист, що дозволить захистити дані модеми від перешкод і підвищити їхню експлуатаційну надійність.

 Детальніше Dynamix UM-S  смотрите: 

http://www.dynamix.ua/prod/um/sh4.htm