Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 21.09.2005 
 Надійшли в продаж  DYNAMIX UM-A Plus - ADSL2/2+ модеми/маршрутизатори
 з Ethernet і USB портом і підтримкою Firewall

 DYNAMIX UM-A Plus - универсальный ADSL2/2+ модем/маршрутизатор с Ethernet и USB портом и поддержкой Firewall.
DYNAMIX UM-A Plus


Маркування модема


  
DYNAMIX UM-A Plus - ADSL 2/2+ модем/маршрутизатор - ідеальне рішення для широкополосного доступу в Іnternet, організації корпоративних каналів з підтримкою VPN, надання послуг "відео по запиту", дистанційного навчання, мережних ігор і т.п.  
   ADSL2+ модем/маршрутизатор DYNAMIX UM-A Plus може бути підключений як до одного персонального комп'ютера через USB інтерфейс, так і до офісної корпоративної мережі через 10/100 Base-T інтерфейс.
  ADSL2+ модем/маршрутизатор DYNAMIX UM-A Plus універсальний пристрій, оснащений такими важливими функціями як міст і маршрутизатор, підтримкою PPP/ATM, можливістю локального і дистанційного керування і т.п.
  ADSL2+ модем/маршрутизатор DYNAMIX UM-A Plus має вбудований SPI firewall.
  ADSL2+ модем/маршрутизатор DYNAMIX UM-A Plus забезпечує швидкість передачі до 24 Mbps downstream і 1 Mbps upstream.

  Докладніше про DYNAMIX UM-A Plus - ADSL 2/2+ модем/маршрутизатор:
  http://www.dynamix.ua/prod/adsl/um_a_p.htm

21.09.2005 
 DYNAMIX UM-A (1 LAN) - ADSL модеми/маршрутизатори з USB і Ethernet портами
 постачаються в новому виконанні

DYNAMIX UM-A (1 LAN) универсальный ADSL модем/маршрутизатор с USB и Ethernet портами,  поддержкой Firewall и выключателем питания.
DYNAMIX UM-A

маркировка. DYNAMIX UM-A (1 LAN) универсальный ADSL модем/маршрутизатор с USB и Ethernet портами,  поддержкой Firewall и выключателем питания.
Маркировка модема


   DYNAMIX UM-A 1 LAN) - ADSL модем/маршрутизатор - ідеальне рішення для широкополосного доступу в Іnternet, організації корпоративних каналів з підтримкою VPN, надання послуг "відео по запиту", дистанційного навчання і т.п. ADSL модем/маршрутизатор DYNAMIX UM-A (1 LAN) може бути підключений як до одного персонального комп'ютера (через USB чи Ethernet порт), так і до офісної корпоративної мережі через 10/100 Base-T інтерфейс.
    ADSL модем/маршрутизатор DYNAMIX UM-A (1 LAN) - універсальний пристрій, оснащений такими важливими функціями як міст і маршрутизатор, підтримкою PPP/ATM, можливістю локального і дистанційного керування і т.п.
   ADSL модемы/маршрутизаторы DYNAMIX UM-A (1 LAN) мають вбудований розширений SPІ fіrewall.
      DYNAMIX UM-A (1 LAN) забезпечує швидкість передачі до 8 Mbps downstream і 1 Mbps upstream. Захистіть ваші інвестиції купуючи DYNAMIX UM-A (1 LAN) - усі нові функції будуть доступні вам за рахунок поновлення внутрішніх мікропрограм у міру появи нових стандартів.
 
  Докладніше про DYNAMIX UM-A (1 LAN) - ADSL модем/маршрутизатор
  http://www.dynamix.ua/prod/um/um_a_1l.htm

21.09.2005 
 DYNAMIX UM-A (4 LAN) - ADSL модеми/маршрутизатори з 4 Ethernet портами
 постачаються в новому виконанні

DYNAMIX UM-A (4 LAN) универсальный ADSL модем/маршрутизатор с 4 Ethernet портами, поддержкой Firewall
DYNAMIX UM-A (4 LAN)

   DYNAMIX UM-A (4 LAN) - ADSL модем/маршрутизатор - ідеальне рішення для широкополосного доступу в Іnternet, організації корпоративних каналів з підтримкою VPN, надання послуг "відео по запиту", дистанційного навчання і т.п. Наявність чотирьох 10/100 Base-T портів дозволяє створювати на базі DYNAMIX UM-A (4 LAN) невеликі мережі без використання додаткових хабів.
    ADSL модем/маршрутизатор DYNAMIX UM-A (4 LAN) універсальний пристрій, оснащений такими важливими функціями як міст і маршрутизатор, підтримкою PPP/ATM, можливістю локального і дистанційного керування і т.п.
   
ADSL модеми/маршрутизатори DYNAMIX UM-A (4 LAN) мають вбудований розширений SPІ fіrewall. ADSL модем/ маршрутизатор DYNAMIX UM-A (4 LAN) забезпечує швидкість передачі до 8 Mbps downstream і 1 Mbps upstream. Захистіть ваші інвестиції купуючи DYNAMIX UM-A (4 LAN) - усі нові функції будуть доступні вам за рахунок поновлення внутрішніх мікропрограм у міру появи нових стандартів.

 
  Докладніше про DYNAMIX UM-A (4 LAN) - ADSL модем/маршрутизатор
  http://www.dynamix.ua/prod/um/um_a_4l.htm

  ADSL (ADSL 2/2+) концентратори, модеми і маршрутизатори серії DYNAMIX продаються в Україні,
  в Росії та в Європі і Азії.
  Докладніше про серію ADSL ( ADSL 2/2+) обладнання сімейства DYNAMIX:
  http://www.dynamix.ua/prod/adsl.htm