Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

  25.07.05
 
Надійшли в продаж нові:
  VoIP шлюзи DYNAMIX DW-01 Plus -  з одним FXS і PSTN портом, одним WAN
  і трьома LAN портами

    Dynamix DW-01 Plus - це однопортовий IP шлюз, який містить телефонний (ТфСОП) і FXS порт, а також 3 LAN і один WAN порт. Він має простоту настроювання і забезпечує передачу даних 10/100 Mbps, телефонний сервіс і передачу факсів по протоколу T.38 через IP мережі. Dynamix DW-01 Plus ефективний для невеликих підприємств і сервіс-провайдерів.
    Dynamix DW-01 Plus надає користувачу один ІP телефонний номер, дозволяючи значно заощаджувати на телефонних розмовах. Крім того,  Dynamix DW-01 Plus має і один телефонный номер ТфСОП в тому ж пристрої, що дозволяє виконати користувачц будь-який тип телефонного дзвінка - по IP мережі або через телефонну мережу загального користування. Така можливість дозволяє користувачу здійснювати дзвінки навіть тоді, коли пропадає живлення на пристрої.
   Три вбудованих в Dynamix DW-01 Plus Ethernet порта дозволяють підключатикомп'ютери без застосування додаткових пристроїв. Dynamix DW-01 Plus забезпечує можливість роботи цих комп'ютерів через ІP адрес WAN порту і функції DHCP сервера.
    Шлюз використовує рекомендації стандартів H.323 (Dynamix DW-01/H Plus), SIP (Dynamix DW-01/S Plus) і сумісний з подібним обладнанням ведучих світових виробників.

 Детальніше про Dynamix UM-S  дивіться: 
  http://www.dynamix.ua/prod/voip_new/dw01plus.htm

  IP-телефони - DYNAMIX DW-Phone Lite

   Dynamix DW-Phone Lite - економічний і эфективний пристрій для побудови інтегрованих корпоративних IP мереж передачі голосу і даних. Пристрій являє собою шлюз між традиційним обладнанням ТФОП (PSTN) і ІP мережею (включаючи Іnternet). Пристрій використовує рекомендації стандарту SІP RFC3261 і сумісний з подібним обладнанням ведучих виробників.
 Детальніше про Dynamix DW-Phone Lite дивіться: 
 http://www.dynamix.ua/prod/voip_new/dw_phone_lite.htm

 Детальніше про сsмействj VoIP обладнання Dynamix дивіться:
 
http://www.dynamix.ua/prod/vp_new.htm