Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

Надійшли впродаж нові VDSL2 мережеві подовжувачі DYNAMIX UM-V2m з максимальною робочою відстанню до 1 кілометра і VDSL2 повторювачі - DYNAMIX VDSL2 Repeater

  DYNAMIX UM-V2m
  Dynamix UM-V2m - VDSL2 мережевий подовжувач (LAN Extender), який дозволяє по одній існуючій телефонній парі передавати Ethernet дані на відстані більші, ніж робочі відстані Ethernet (100 м). Для конвертації Dynamix UM-V2m використовує технологію VDSL2 (Very High Bit-Rate Digital Subscriber Line).
Dynamix UM-V2m має один Ethernet порт (RJ-45 роз'єм) і один VDSL порт (RJ-45 роз'єм). Мережевий подовжувач Dynamix UM-V2m підтримує як симетричну, так і асиметричну передачу. Швидкість передачі може досягати 100/75 Мбіт/с при довжині лінії до 300 м або 10/10 Мбіт/с при її довжині до 1 км.
Завдяки використанню VDSL2 технології Dynamix UM-V2m забезпечує високі швидкості передачі. Пристрій підтримує режим «Plug and play» і є простим в підключенні.

   З мінімальним часом на установку і мінімальними витратами Dynamix UM-V2 дозволяє передавати, наприклад, потокове відео або високошвидкісний Інтернет по існуючій телефонній парі без перешкод для голосового зв'язку. VDSL2 мережевий подовжувач може стати економічно ефективними рішеннями для системних інтеграторів, провайдерів послуг, власників готелів, малих підприємств і тому подібне

Діаграма застосування:

Применение DYNAMIX UM-V2 -  VDSL2 сетевой удлинитель


DYNAMIX
VDSL2 Repeater

Dynamix VDSL2 Repeater
являє собою економічно ефективне рішення для збільшення робочої відстані високошвидкісних мереж на базі VDSL2 технології. Dynamix VDSL2 Repeater збільшує робочу відстань VDSL2 зв'язку до 1,8 км при швидкості 40/5Mbps (downstream/upstream). Цей пристрій забезпечує високу сумісність з більшістю VDSL2 чіпсетів і призначений, в першу чергу, для роботи з VDSL2 мережними подовжувачами DYNAMIX UM-V2m. Dynamix VDSL2 Repeater не вимагає складної установки, як і DYNAMIX UM-V2m це «plug and play» пристрій. Dynamix VDSL2 Repeater разом з DYNAMIX UM-V2m - ідеальне рішення для передачі VDSL2 трафіку на великі відстані для системних інтеграторів, провайдерів послуг, власників готелів, малих підприємств і т.п.


Діаграма застосування:




  Детальніше про
Dynamix UM-V2m -->
  http://www.dynamix.ua/prod/vdsl/dynamix-UM-V2m.htm

  Детальніше про Dynamix
VDSL2 Repeater
  http://www.dynamix.ua/prod/vdsl/dynamix-VDSL2_Repeater.htm

  Детальніше про сімейство VDSL обладнання DYNAMIX -->
  http://www.dynamix.ua/prod/vdsl.htm