Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

DYNAMIX анонсує нові конвертори: 
HCNA 3.1 - Gigabit Ethernet зі швидкістю 256Mbps - DYNAMIX HP- 33/S(GE) і 
HomePNA 3.1 - Fast Ethernet зі швидкістю 192Mbps - DYNAMIX HP-30/S(FE)


   DYNAMIX HP-33/S(GE) - конвертори HCNA3.1 - Ethernet, які дозволяють використовувати їх для передачі даних по звичайному коаксіальному кабелю, по якому передаються телевізійні сигнали від ТБ антен або супутникового/кабельного телебачення. Тепер немає необхідності прокладати додатковий кабель! Слід лише під'єднати коаксіальний з'єднувач з DYNAMIX HP-33/S(GE) до аналогічного конвертора DYNAMIX HP-33/S(GE) і Ви зможете створити власну мережу, наприклад, для широкосмугового доступу в Інтернет або отримувати мультимедійні дані з фізичною швидкістю до 256 Mbps, як, наприклад, «відео за запитом» або «мультимедія за запитом», підтримувати розраховані на багато користувачів ігри і тому подібне на відстані біля 1200 м. 
За допомогою RJ - 45 Ethernet порту Ви також можете з'єднати DYNAMIX HP-33/S(GE) з будь-яким іншим пристроєм, який має Ethernet інтерфейс, наприклад, комп'ютери, IP відеокамери, кабельні або ADSL модеми, хаби, сет-топ бокси і т.п.
Конвертори HCNA 3.1 - Gigabit Ethernet - DYNAMIX HP-33/S(GE)

  DYNAMIX HP-33/S(GE) є зручним і простим пристроєм, який дозволяє розширювати функціональність існуючих телевізійних мереж, не вимагаючи додаткової прокладки кабелю.
   DYNAMIX HP-33/S(GE) має 2 * 10/100/1000M Ethernet порти.

  Детальніше про DYNAMIX HP-33/S(GE) -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-33S_GE.htm


   Конвертор DYNAMIX HP-30/S(FE)
має один HomePNA 3.1 порт і два 10/100Base-Tx Ethernet порта і призначений для стиковки двох типів мереж - HomePNA і Ethernet. DYNAMIX HP-30/S(FE) ідеальне і просте рішення для взаємодії таких мереж, без будь-яких додаткових драйверів і програм, це "Plug and play" пристрій.
   В той час, коли по існуючій телефонній лінії передається голосові повідомлення, DYNAMIX HP-30/S(FE) дозволяє передавати і мультимедійні дані з фізичною швидкістю до 192 Mbps, такі як, наприклад, відео за запитом і тому подібне на відстані біля 240м.
   При допомозі RJ – 45 Ethernet порта Ви також можете з'єднати DYNAMIX HP-30/S(FE) з будь-яким іншим пристроєм, який має Ethernet інтерфейс, наприклад, комп'ютери, IP відеокамери, кабельні або ADSL модеми, хаби, сет-топ бокси і тому подібне
Конвертори HPNA 3.1 - Fast Ethernet - DYNAMIX HP-30/S(FE)

  Детальніше про DYNAMIX HP-30/S(FE)  -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-30S(FE).htm

   Конвертори DYNAMIX HP-33/S(GE) і DYNAMIX HP-30/S(FE) підтримують такі інтелектуальні функції як TagVLAN, Queuing scheme і IGMP Snooping, що дозволяє поліпшити якість послуг, що надаються.

 Початок виробництва і постачань - 1 квартал 2011 року.

  Детальніше про сімейство HomePNA і HomeCNA обладнання DYNAMIX -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna.htm