Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

Надійшли в продаж восьмипортові VoIP SIP шлюзи Dynamix FXO-08 і FXS-08


  Dynamix FXO-08 - восьмипортовий VoIP шлюз з 8 FXO - ідеальне рішення для інтеграції ТфОП (PSTN) ліній в широкому спектрі VoIP проектів (завдань): оптимізована передача голосового трафіку через IP канали, платформи карткової телефонії, централізовані рішення IVR, широкосмугові мережі доступу.
  Dynamix FXS-08 - восьмипортовий VoIP шлюз з 8 FXS інтерфейсами для передачі голосових даних високої якості по мережах IP, незалежно від масштабу таких мереж: як локальні мережі, так і корпоративні, регіональні і міжнародні (Інтернет).

 Шлюзи Dynamix FXO-08 і FXS-08 забезпечують високоякісну передачу голосу і факсимільних повідомлення відповідно до загальноприйнятих міжнародних стандартів передачі голосу і даних. Підтримка функції якості обслуговування (QoS) забезпечує якість зв'язку, порівнянну з аналоговою телефонією.
Поступили в продажу восьмипортовые VoIP SIP шлюзы Dynamix FXO-08 и FXS-08

  Шлюзи Dynamix FXO-08 і FXS-08 мають 1 WAN порт для підключення до маршрутизатора, ADSL модему (ATU-R) або комутатору і 4 LAN інтерфейсу для підключення комп'ютерів або інших мережевих пристроїв.

  Шлюзи Dynamix FXO-08 і FXS-08 забезпечують відмінну сумісність і зручність використання не лише з SIP PBX сімейства Dynamix, але і з IP PBX інших виробників (Alcatel, Lucent, Siemens і інші), а також безкоштовних і умовний-вільно поширюваних PBX, таких як Asterisk і його реалізацій (Trixbox, Elastix, 3CX).

  Спільне використання шлюзів Dynamix з Dynamix SIP-PBX 6200 відкриває широкі можливості для побудови систем телефонії корпоративного класу. Використання шлюзів з менш потужними IP-PBX (наприклад, Dynamix IP PBX 100A-128) дозволяє реалізувати практично будь-які завдання сполучення IP телефонії і фізичних ліній ТфОП (PSTN), аналогових станцій і аналогового телефонного устаткування для невеликих підприємств і офісів.

   Легкість в налаштуваннях, поєднується з ефективністю рішень на базі цих пристроїв.

  Детальніше про VoIP шлюзи Dynamix FXO-08 -->
  http://www.dynamix.ua/prod/voip_new/Dynamix-DW-2680.htm

  Детальніше про VoIP шлюзи Dynamix FXS-08 -->
  http://www.dynamix.ua/prod/voip_new/Dynamix-DW-2608.htm


  Детальніше про сімейство VoIP обладнання Dynamix -->
  http://www.dynamix.ua/prod/vp_new.htm.