Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

Надійшли в продаж нові VoIP шлюзи Dynamix DW-2644, DW-2640, FXO-08

 
    Dynamix DW-2644 - VoIP шлюз нового покоління, що підтримує 4FXO і 4FXS. 
Dynamix 2644 є ідеальним рішенням для інтеграції VoIP технологій в широкому спектрі VoIP проектів: оптимізована передача голосового трафіку через IP канали, корпоративні телефонні системи, централізовані IVR рішення, широкосмугові мережі доступу.
На вбудованих 1* WAN і 4 * LAN 100Base-T портах реалізований маршрутизатор з підтримкою NAT і PPPoE. Функції програмованої маршрутизації дзвінків дозволяють безпосередньо на шлюзі обробляти і маршрутизувати з'єднання IP і PSTN, модифікувати правила набору
Наявність портів FXO і FXS надає гнучкий інструмент для впровадження VoIP технологій без необхідності внесення змін в налаштування або заміни існуючого аналогового устаткування: аналогових станцій, телефонів, факс-апаратів.

Шлюзи Dynamix DW-2644, DW-2640, FXO-08 забезпечують високоякісну передачу голосу і факсимільних повідомлення відповідно до загальноприйнятих міжнародних стандартів передачі голосу і даних. Підтримка функції якості обслуговування (QoS) забезпечує якість зв'язку, порівнянну з аналоговою телефонією.

Шлюзи сімейства Dynamix DW-26xx, забезпечують відмінну сумісність і зручність використання не лише з SIP PBX сімейства Dynamix, але і з IP PBX інших виробників (Alcatel, Lucent, Siemens і інші), а також безкоштовних і умовний-вільно поширюваних PBX, таких як Asterisk і його реалізацій (Trixbox, Elastix, 3CX).

Спільне використання Dynamix DW-2644 з Dynamix SIP-PBX 6200 відкриває широкі можливості для побудови систем телефонії корпоративного класу. Вживання цього шлюзу з менш потужними IP-PBX (наприклад, Dynamix IP PBX 100A-128) дозволяє реалізувати практично будь-які завдання сполучення IP телефонії і фізичних ліній ТФОП (PSTN), аналогових станцій і аналогового телефонного устаткування для невеликих підприємств і офісів.

Підтримка шлюзами Dynamix DW-2644 - режиму роботи точка-точка P2P (без проксі) робить можливим створення голосових з'єднань по мережі IP практично на будь-які відстані, без необхідності використання SIP proxy, а так само IP PBX

  Детальніше про Dynamix DW-2644 -->
  
http://www.dynamix.ua/prod/voip_new/Dynamix-DW-2644.htm

  Детальніше про Dynamix DW-2640 -->
  
http://www.dynamix.ua/prod/voip_new/Dynamix-DW-2640.htm

  Детальніше про Dynamix FXO-08 -->
  
http://www.dynamix.ua/prod/voip_new/Dynamix-DW-2680.htm

  Детальніше про інше VoIP обладнання сімейства Dynamix -->
  http://www.dynamix.ua/prod/vp_new.htm