Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 


DYNAMIX повідомляє про вихід нової прошивки для ADSL2+ модемів / маршрутизаторів
 Tiger 2Plus (4 LAN) з підтримкою QoS.

  Tiger 2Plus (4 LAN) - ADSL2+ модем / маршрутизатор - ідеальне рішення для широкополосного доступу в Іnternet, організації корпоративних каналів з підтримкою VPN, надання послуг "відео за запитом", дистанційного навчання, мережних ігор і т.п.  
   Наявність чотирьох 10/100 Base-T портів в ADSL2+ модемі / маршрутизаторі Tiger 2Plus (4 LAN) дозволяє створювати на його базі невеликі мережі без використання додаткового мережного обладнання.
  
 Детальніше про Tiger 2Plus (4 LAN) -->
 http://www.dynamix.ua/prod/adsl/Dynamix-Tiger-2Plus-4LAN.htm

  В новій прошивці для Tiger 2Plus (4 LAN) уведено підтримку функції QoS.
  Основне призначення QoS при використанні ADSL2+ модемів / маршрутизаторів Tiger 2Plus (4 LAN) - забезпечення максимально комфортної й ефективної роботи в глобальній мережі. Зазвичай невелика група користувачів (до 4 при використанні Tiger 2Plus (4 LAN) без додаткового мережного обладнання) використовує одне ADSL підключення до провайдера послуг для доступу в Інтернет. Так як кожний з користувачів використовує Інтернет - доступ за своїм розсудом (це може бути: завантаження файлів з FTP серверів, одержання електронної пошти, використання VoIP телефонії, перегляд ІPTV, мережні ігри й т.п.), те в результаті весь трафік повинен бути розділений між цими користувачами. У модемах без підтримки QoS поділ трафика відбувається непередбачено й може привести до безповоротної втрати окремих пакетів. Використання QoS надає можливість інтелектуально сформувати пріоритети по смузі пропускання, наприклад, дати найвищий пріоритет VoIP або IPTV пакетам, а більше низький пріоритет - пакетам FTP, SMTP і клієнтам файлообмінної мережі. У такий спосіб найбільш критичні додатки (задані користувачем) будуть виконуватися найбільше ефективно з гарантованою смугою пропускання, а значить і без помилок.

  Приклад настроювання QoS для Tiger 2Plus (4 LAN) :

Пример настройки QoS для Tiger 2Plus (4 LAN)


Правило Опис
1. Встановлює найнижчий пріоритет для торрент - клієнта (наприклад, порт 55555)
2. Встановлює звичайний пріоритет для HTTP трафіка (порт 80)
3. Встановлює високий пріоритет для зменшення затримок для голосового трафіка (наприклад, для VOIP шлюзів DYNAMIX, що підтримують маркування MAC фреймів)
4. Правило для хоста або підмережі, що дозволяє виділяти максимальну смугу пропускання каналу при відсутності трафіка з більше високим пріоритетом.


  Прошивка може бути завантажена зі сторінки:
 
http://www.dynamix.ua/support/doc/adsl/Dynamix-tiger-2plus-4LAN.htm

  

  Поовлення прошивки рекомендується виконувати якщо буде потреба використання підтримки QoS, досвідченими користувачами, обов'язково підключивши комп'ютер і Tiger 2Plus (4 LAN) до джерела безперебійного живлення.

 Інструкцію з поновлення прошивки можна прочитати тут -->
 http://www.dynamix.ua/faq/adsl/Tiger-2Plus-4LAN-QoS.htm