Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

Надійшли в продаж нові, інноваційні мережеві подовжувачі 
з дистанційним живленням кінцевих пристроїв через VDSL - DYNAMIX VC- MP/SP


  
Dynamix VC-MP/SP
- VDSL мережеві подовжувачі (LAN Extender) - що дозволяють по одній існуючій або новій телефонній парі передавати Ethernet дані на відстані до 500м, що в 5 разів більше, ніж робоча відстань Ethernet (100 м). Крім того, Dynamix VC-MP (майстер пристрій) забезпечує живленням віддалений (ведений - слейв) пристрій Dynamix VC- SP. Для конвертації даних при передачі Dynamix VC-MP/SP використовують технологію VDSL (Very-high-data-rate Digital Subscribe Loop).
   
Іншою, не менш важливою особливістю Dynamix VC-MP/SP, є можливість забезпечення живлення для Ethernet пристроїв, що підтримують технологію PoE. Завдяки цій особливості, різні пристрої (відеокамери, точки бездротового доступу, RFID сканери, VoIP устаткування) можуть отримувати живлення безпосередньо від Dynamix VC-SP.
  Використання
Dynamix VC-MP/SP дозволяє економічно ефективно, з мінімальним часом на установку і мінімальними витратами розвернути точки розміщення устаткування в місцях де немає можливості забезпечити електроживлення для пристроїв. Такі рішення можуть бути особливо корисні для системних інтеграторів, провайдерів послуг, банків, власників готелів, компаній, що забезпечують безпеку, малих підприємств і тому подібне

 Застосування:

Об'єднання двох мереж за допомогою Dynamix VC-MP і Dynamix VC-SP на відстані до 500м



Підключення віддалених пристроїв Ethernet за допомогою Dynamix VC-MP і Dynamix VC-SP


При цьому з'єднанні віддалені пристрої, як наприклад, точки бездротового доступу або відеокамери, PoE, що підтримують, не лише підключаються до Ethernet, але і віддалено отримують живлення від Dynamix VC-SP.

  Детальніше про VDSL мережні подовжувачі - DYNAMIX VC-MP/SP -->
  http://www.dynamix.ua/prod/vdsl/Dynamix-VC-P.htm

  Детальніше про VDSL обладнання сімейства DYNAMIX  -->
  http://www.dynamix.ua/prod/vdsl.htm