Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі


«Вектор» Київ запрошує відвідати наш стенд на виставці «Готельний і ресторанний бізнес», Львів, 22-24 жовтня 2008 року


  АТ "Гал-ЕКСПО" 22-24 жовтня 2008 року в м. Львів проводить виставку "Готельний і ресторанний бізнес». 
  Виставка буде проведена в приміщенні Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17).

    «Вектор» Київ - це компанія, що динамічно розвивається - виробник і постачальник в Україну телекомунікаційного обладнання провідних світових виробників для найбільших банків України, ISP, NSP, державних і приватних організацій, системних інтеграторів. Спектр обладнання, що поставляє, включає: обладнання для побудови інтегрованих мереж передачі даних (дані, відео й голос).

   З 2008 року компанія «Вектор» Київ стала також пропонувати обладнання й рішення для інформаційно - комунікаційних готельних мереж. Це обладнання забезпечує реалізацію доступу до Інтернет, телефонії, забезпеченню трансляції телебачення по IP (IPTV), доставці "відео за запитом" (Video-on-Demand - VOD) і іншим сучасним послугам. Обладнання для готелів базується на сучасних іноваційних технологіях, легко масштабується, тому його можно застосовувати як для невеликих готелів, так і великих готельних комплексів. Крім того компанія пропонує рішення для сервісних мереж готелів (електронні замки й ключі, системи керування, обладнання для енергозбереження, відеоспостереження).


   На нашому стенді Ви зможете ознайомитися з обладнанням і рішеннями для оптимізації інформаційно- комунікаційних мереж готелів на базі сучасних технологій ADSL, VoIP, WiFi, HomePNA (HomeCNA), HomePlug AV без додаткових інвестицій у кабельне господарство, для того щоб повністю відповідати міжнародним стандартам і успішно конкурувати на ринку України, а так само у світлі участі України в Євро 2012.
   Більші вимоги до сервісу з боку постояльців зобов'язують готелі надавати багато додаткових послуг: ТВ із можливістю вибору (у тому числі IPTV, VOD ), доступ до Інтернет, замовлення послуг, а також сучасну телефонію.
  На стенді також будуть представлені рішення по забезпеченню безпеки проживання гостей готелів - обладнання DYNAMIX для контролю й керування доступом у приміщення на основі електронних замків і карт-ключів, системи енергозбереження й відеомоніторингу.
   На стенді можна буде ознайомитися з обладнанням DYNAMIX, що застосовується для оптимізації інформаційно- комунікаційних мереж готелів, реально побачити фрагменти деяких рішень для готелів, а так само одержати консультації наших фахівців.

  Чекаємо Вас на нашому стенді!