Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі


«Вектор» Київ запрошує відвідати наш стенд на виставці "ЕНЕРГІЯ 2008" 
12 - 14 листопада в м. Запоріжжя.


  З 12 по 14 листопада в Палаці спорту "Юність" Запорізька торгово-промислова палата проводить V міжрегіональну спеціалізовану виставку "ЕНЕРГІЯ 2008".
Виставка проводиться за підтримкою Міністерства промислової політики України, Міністерства палива й енергетики України, Міжнародної Асоціації термоенергетичних компаній МАТЕК і Державної інспекції по енергозбереженню.

  На стенді компанія "Вектор" - прем'єр дистриб'ютор MOXA (Тайвань) в Україні представить обладнання й рішення для систем збору й обробки інформації в промисловості, а також для побудови індустріальних систем керування.

На стенді можна ознайомитися з варіантами побудови:
  • високонадійних, що резервуються, промислових мереж автоматизації на основі індустріальних Ethernet комутаторів з використанням технології швидкого відновлення Turbo Ring. Новими IEC 61850-3 і IEEE 1613 сумісними комутаторами серії MOXA PowerTrans, їхнім застосуванням для автоматизації в енергетиці.
  • інтелектуальних мереж керування й обробки інформації на основі індустріальних комп'ютерів, що вбудовуються, і комп'ютерних модулів МОХА (Linux, Windows CE 5.0),
  • високонадійних мереж автоматизації й керування на основі серверів безпеки МОХА з підтримкою SSH і SSL, DES/3DES/AES протоколів (промисловість, банки, ІТ, енергетика, військові застосування)
  • інтелектуальних систем керування з використанням аналогових і цифрових датчиків на основі Ethernet серверів вводу-виводу IoLogik (газова, нафтова промисловість, енергетика).
  • Ethernet системам керування пристроями з послідовним інтерфейсом на основі багатофункціональних промислових Serial в Ethernet серверів доступу NPort (енергетика, будівництво, супермаркети, підприємства)
  • розподілених систем відеоспостереження реального часу з використанням IP MPEG4, MJPEG відеосерверів VPort (керування рухом, промислове виробництво, системи безпеки, супермаркети)
  • індустріальних мереж автоматизації з використанням бездротових серверів і точок доступу МОХА і GPS/GPRS модемів (газова, нафтова промисловість, енергетика, керування рухом, промислове виробництво)
  • наднадійних мереж керування для морських суден і прибережних застосувань на основі DNV сертифікованого обладнання МОХА (морські судна, портова автоматизація, вітро-електростанції).

   Буде представлене також інше обладнання МОХА - мультипортові платами, USB - Serial HUB, конвертори інтерфейса.
   Крім цього, на нашому стенді Ви зможете ознайомитися з різними типами обладнання (ADSL, SHDSL, VDSL. HomePNA, HomeCNA, HomePlug, VoIP, медіаконвертори, бездротові термінали) сімейства Dynamix, яке також ефективно застосовується для побудови систем автоматизацій у різних галузях народного господарства.


  У рамках цієї виставки 13 листопада 2008 року з 11.00 до 13.00 фахівцями нашої компанії в конференц-залі будуть представлені дві доповіді:
1. «Обладнання МОХА для систем збору й обробки інформації - мультипортові плати, комп'ютери, що вбудовуються,  USB - Serial HUB, сервери Serial в Ethernet, сервери безпеки, Ethernet сервери вводу-вивода. Обладнання, варіанти використання в різних галузях промисловості й ІТ»
2. «Обладнання МОХА для побудови індустріальних систем керування - керовані й некеровані індустріальні Ethernet комутатори, бездротові Ethernet пристрої (IEEE 802.11g/b і GSM/GPRS індустріальні модеми), медіаконвертори, IP відеосервери. Обладнання, варіанти використання в різних галузях промисловості й ІТ»


Запрошуємо відвідати наш стенд і семінари!

  Якщо Ви зацікавлені в проведенні переговорів із представниками нашої компанії в ході виставки або хочете відвідати семінар заповніть, будь ласка, реєстраційну форму