Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі


23 вересня була проведена конференція "Реконструкція інформаційно-комунікаційної інфраструктури готелів України у світлі підготовки до Євро-2012", спонсором якого виступила компанія "Вектор" Київ

  Організатори конференції: ВД "СофтПресс", Національне агентство з питань підготовки й проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, Державний департамент із питань зв'язку й інформатизації, Національна комісія з питань регулювання зв'язку й Асоціація малих готелів України.

   На конференції були присутні більше 80 представників технічних служб готелів України, а також представники ведучих мас-медіа.

   
Маючи достатній досвід створення готельних мереж, компанія "Вектор"Київ виступила спонсором конференції "Реконструкція інформаційно-комунікаційної інфраструктури готелів України у світлі підготовки до Євро-2012».

 

  У рамках конференції компанія "Вектор"Київ представила 3 доповіді:
• 1. Dynamix Hotel 3Play - технології IPTV/VOD, Internet і VOIP для сучасних готелів.
 
Олесь Черник (директор компанії "Вектор" м.Львів) у цій доповіді представив новітні рішення, які дозволять власникам готелів забезпечити всі необхідні сучасні сервіси в номерах і приміщеннях готелів, що приймають гостей Євро 2012.
  Обладнання DYNAMIX «Hotel 3Play» дозволяє реалізувати доступ до Інтернет, телефонії й телеінтерактивним послугам, трансляцію телебачення по IP (IPTV), а також доставку "відео по запиту" (Video-on-Demand - VOD) у будь-який номер, використовуючи для цього локальну IP мережу готелю. За рахунок застосування сучасних алгоритмів стиску (компресії) система дозволяє розмістити й передати оптимальним образом значно більшу кількість мультимедійного контенту в порівнянні із традиційними носіями інформації.
   Крім того, DYNAMIX «Hotel 3Play» пропонує широкі можливості керування контентом, гнучку система біллінга й систему швидкої доставки контента. Важливою особливістю рішення є убудована система керування готельним господарством (PMS). Її функціональних можливостей досить для керування як невеликими, так і середніми готелями. Система керування являє собою зручний інструмент для роботи менеджерів і операторів у готелях.
  Другий пристрій - SetTopBox DYNAMIX «TV 50» – призначений для відтворення IPTV і VOD контенту в номерах готелю. Використовувані алгоритми стиску - H.264 і MPEG4 дозволяють одержувати високу якість зображення при порівняно невеликих навантаженнях на ІP мережу. DYNAMIX «TV 50» підтримує HD розрішення до 1080p, що забезпечує гарну деталізацію й реалістичність зображення на TV моніторах з великим екраном. З його допомогою можна одержати в номерах готелю доступ до інформаційних і розважальних сервісів мережі.

• 2. Інформаційно-комунікаційні мережі готелів на базі сучасних ADSL, VoIP, WiFi, HomePNA (HomeCNA), HomePlug AV технологій - впровадження додаткових сервісів без інвестицій у кабельне господарство.
У цій доповіді, Олесь Черник представив різні технології й обладнання яке може бути використане в готелях:
 - ADSL, SHDSL, SHDSL.Bis - для підключення готелів до ІSP провайдерів
 - HomePNA (HPNA) і VDSL - для створення Ethernet мереж і передачі даних
   по телефонній проводці
 - HomeCNA (HCNA) - для створення Ethernet мереж і передачі даних
   по коаксіальним (ТВ) кабелях
 - PowerLine (HomePlug) - для створення Ethernet мереж і передачі даних
   по електричним (220V) мережах.
  Використовувані технології, у багатьох випадках, дозволяють створити інформаційну мережу готелю без прокладки додаткових кабелів, що значно заощаджує засоби при ремонті або модернізації. У доповіді були представлені численні рішення, що базуються на вищеописаному обладнанні.
  У доповіді також були освітлені рішення для готелів по передачі голосу по ІP мережах, представлені VoIP шлюзи, IP АТС, VoIP телефони і відеотелефони, які дозволяють замінити звичайну телефонію на більш сучасну (і більш дешеву) - ІP телефонію.

• Обладнання DYNAMIX для контролю й керування. Сервісні мережі готелів (контроль доступу в приміщення,
енергозбереження й відеомоніторинг).

  У цій доповіді Олесь Черник представив нову продукція, що пропонує компанія "Вектор" Київ для готелів:
 - електронні замки й карти-ключі (безконтактні, контактні, з магнітною смугою) для готельних номерів
 - електронні замки й карти-ключі для саун, гімнастичних залів і т.п.
 - програматори й спеціальне програмне забезпечення для роботи із замками й картами-ключами
 - обладнання енергозбереження (що вмикає освітлення в номері тільки при наявності карти-ключа гостюючих)
 - панелі комутації для дистанційного керування освітленням у готельних номерах
 - системи відеоспостереження на основі ІP відеосерверів і ІP відеокамер MOXA
 - програмне забезпечення для дистанційного відеоспостереження.

 Докладніше про продукцію "Вектор" Київ для готелів можна довідатися на сайті:
 http://card-lock.com.ua

 Докладніше про обладнання MOXA для відеоспостереження можна довідатися:
 http://www.moxa.com.ua/menu_2005/video/men_video_all.htm

 "Вектор" Київ
    «Вектор» Київ - це компанія, що динамічно розвивається - виробник і постачальник в Україну телекомунікаційного обладнання провідних світових виробників для найбільших банків України, ISP, NSP, державних і приватних організацій, системних інтеграторів. Спектр обладнання, що поставляє, включає: обладнання для побудови інтегрованих мереж передачі даних (дані, відео й голос).
  
З 2008 року компанія «Вектор» Київ стала також пропонувати обладнання й рішення для інформаційно - комунікаційних готельних мереж. Це обладнання забезпечує реалізацію доступу до Інтернет, телефонії, забезпеченню трансляції телебачення по IP (IPTV), доставці "відео за запитом" (Video-on-Demand - VOD) і іншим сучасним послугам. Обладнання для готелів базується на сучасних іноваційних технологіях, легко масштабується, тому його можно застосовувати як для невеликих готелів, так і великих готельних комплексів. Крім того компанія пропонує рішення для сервісних мереж готелів (електронні замки й ключі, системи керування, обладнання для енергозбереження, відеоспостереження, панелі керування)