Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

Dynamix представляє нові ADSL2+ маршрутизатори з Firewall і підтримкою HomePNA 3.0

DYNAMIX HP- 40R       - ADSL2+ маршрутизатор з Firewall і підтримкою HomePNA 3.0 
DYNAMIX HP- 40R/W  - ADSL2+ маршрутизатор з Firewall і підтримкою 802.11g/b
                                            і HomePNA 3.0 

( HomePNA 3.0 - передача даних по телефонному кабелю)



   DYNAMIX HP-40R і DYNAMIX HP-40R/W - ADSL2+ модеми/маршрутизатори з підтримкою HomePNA3 (HPNA 3.0 - передача даних по телефонному кабелю). 
   DYNAMIX HP-40R/W крім того підтримує  802.11g/b інтерфейс.
   Це ідеальне рішення для організації широкополосного доступу в Іnternet, надання послуг  IPTV, Triple Play, "відео по запиту", дистанційного навчання й мережних ігор, для готелів, офісів, будинків, котеджів де вже існує телефонна проводка, тому що передача даних здійснюється по звичайному телефонному кабелю. Крім того - це додаткова можливість передачі інформації на пристрої з підтримкою бездротового інтерфейсу  802.11g/b (модель DYNAMIX HP-40R/W).
  ADSL2+ модем/маршрутизатор серії DYNAMIX HP-40 забезпечують швидкість передачі до 24 Mbps downstream і 1 Mbps upstream. DYNAMIX HP-40 мають вбудований NAT і SPI firewall, запобігають DoS (Denial of Service) атакам - у такий спосіб повністю забезпечують безпеку ADSL з'єднання. Для бездротових з'єднань (модель DYNAMIX HP-40R/W) підтримується 64/128 bits WEP і WPA.
  Підтримка HPNA 3.0 дозволяє на основі DYNAMIX HP-40R організувати мережу передачі мультимедійних даних зі швидкістю до 128 Mbps по існуючому телефонному кабелю, без необхідності прокладки додаткових кабелів, що значно заощаджує засоби на розгортання мережі.
  
Крім того, DYNAMIX HP-40R підтримує функцію Quality of Service (QoS), що дозволяє забезпечити необхідну смугу пропущення для відео й аудіо потоків.
  
Підтримка  802.11g/b (модель DYNAMIX HP-40R/W) дозволяє підключити в мережу також різні пристрої, що використають бездротовий інтерфейс, наприклад, ноутбуки, ІP телефони й ін. пристрої
   Пристрої серії DYNAMIX HP-40 дозволяють значно розширити функціональність телефонної мережі, не вимагаючи додаткової прокладки кабелю
    У якості кінцевих пристроїв разом з DYNAMIX HP-40 застосовуються DYNAMIX HP-30S - конвертори HomePNA 3.1 - Ethernet.
DYNAMIX HP-30/S - конвертор HomePNA 3.1 - Ethernet.
  Конвертор DYNAMIX HP-30/S має один HomePNA 3.1 порт і два 10/100Base-Tx Ethernet порта і призначений для стикування двох типів мереж - HomePNA і Ethernet. DYNAMIX HP-30S ідеальне й просте рішення для взаємодії таких мереж, без будь-яких додаткових драйверів і програм, це "plug and play" пристрій.
   У той час, коли по існуючій телефонній лінії передаються голосові повідомлення, DYNAMIX HP-30S дозволяє передавати й мультимедійні дані з фізичною швидкістю до 128 Mbps,  такі як, наприклад, відео по запиту й т.п. на відстані біля 600м.
   Конвертори DYNAMIX HP-30/S можуть функціонувати як самостійно (разом з аналогічними DYNAMIX HP-30/S), так і разом з ADSL2+ модемами/ маршрутизаторами серії DYNAMІ HP-40 (див. діаграми застосування нижче).

Домашня мережа по телефонних кабелях з виходом в Інтернет на DYNAMIX HP- 30/S



Діаграма застосування DYNAMIX HP- 40R/W і DYNAMIX HP- 30/S
  

  Детальніше про DYNAMIX HP- 40R -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-40R.htm

  Детальніше про DYNAMIX HP- 40R/W -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-40RW.htm

   Детальніше про DYNAMIX HP-30/S -->
   http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-30S.htm

  Детальніше про інші HomePNA і HomeCNA пристрої сімейства Dynamix -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna.htm