Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

Dynamix представляє нові HomeCNA 3.1 пристрої -
DYNAMIX HP- 51/M і DYNAMIX HP- 51/S

DYNAMIX HP- 51/M - HCNA 3.1 MDU міст (майстер)
DYNAMIX HP- 51/S  - конвертор HCNA 3.1 -  Ethernet 

( HCNA 3.1 - HomePNA 3.1 over Coax - передача даних по коаксіальному кабелю)

DYNAMIX HP- 51/M - HCNA 3.1 MDU міст (мастер)

DYNAMIX HP- 51/S  - конвертор HCNA 3.1 -  Ethernet 
  DYNAMIX HP-51/M - MDU HCNA міст, дозволяє використати його для передачі даних для кінцевих пристроїв DYNAMIX HP-51/S по звичайному коаксіальному кабелі, по якому передаються телевізійні сигнали від ТВ антен або супутникового/кабельного телебачення. Даний міст разом з DYNAMIX HP-51/S забезпечує надання широкополосного доступу в Інтернет, дозволяє передавати мультимедійні дані з фізичною швидкістю до 128 Mbps, як, наприклад, "відео по запиту" або "мультимедіа по запиту", підтримувати ігри й т.п. на відстані біля 1200 м. Ці пристрої дозволяють просто реалізувати надання нових сервісів без необхідності прокладати додатковий кабель! 
Таке рішення особливо вигідно для офісів, котеджних селищ, готелів, багатоквартирних будинків і т.п.
  DYNAMIX HP-51/M є зручним і простим пристроєм, що дозволяє розширювати існуючі телевізійні мережі не вимагаючи додаткової прокладки кабелю. Крім того, ці пристрої мають функції керування кінцевими пристроями, що значно підвищує надійність рішення.

  DYNAMIX HP-51/S - конвертор HCNA3.1 - Ethernet, дозволяє використовувати його для передачі даних по звичайному коаксіальному кабелі, по якому передаються телевізійні сигнали кабельного телебачення. Тепер немає необхідності прокладати додатковий кабель! Варто тільки приєднати коаксіальний конектор з DYNAMIX HP-51/S до DYNAMIX HP-51/M - MDU HCNA майстер-мосту і Ви зможете користуватися послугами широкополосного доступу в Інтернет або одержувати мультимедійні дані з фізичною швидкістю до 128 Mbps, як, наприклад, "відео по запиту" або "мультимедіа по запиту", підтримувати ігри й т.п. на відстані біля 1200 м. 
   DYNAMIX HP-51/S підтримує дистанційне керування з боку майстер-пристрою - DYNAMIX HP-51/M.
   За допомогою RJ – 45 Ethernet порта ви також можете з'єднати DYNAMIX HP-51/S з будь-яким іншим пристроєм, що має Ethernet інтерфейс, наприклад, комп'ютери, хабы, сет-топ бокси й т.п.

Діаграма застосування DYNAMIX HP- 51/M і DYNAMIX HP- 51/S



Підключення DYNAMIX HP- 51/M і DYNAMIX HP- 51/S




  Детальніше про DYNAMIX HP-51/M  -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-51M.htm

   Детальніше про DYNAMIX HP-51/S -->
   http://www.dynamix.ua/prod/hpna/3-1/Dynamix-HP-51S.htm

  Детальніше про інші HomePNA і HomeCNA пристрої сімейства Dynamix -->
  http://www.dynamix.ua/prod/hpna.htm