Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі


Обман продовжується або людина з чесними очима!


30 березня 2007 року

   
У листопаді 2006 року компанія «Вектор» Київ попереджала про появу на ринку України пропозиції ADSL2+ модемів/маршрутизаторів UM-A Plus (С) (див. реліз від 17 листопада 2007 року ). Тим самим ми хотіли вберегти покупців від можливих проблем і несумлінних продавців.

Протягом березня 2007 року сервіс-центр компанії "Вектор" Київ одержував запити від покупців, які все-таки придбали дані модеми UM-A Plus (С) у різних продавців. 
   Зокрема , минулого тижня до нас звернулися зі скаргою на погане функціонування представники Полтавського областного ДАІ, на мережі якого були встановлені нібито модеми Dynamix UM-A Plus. У процесі з'ясування причин виявилося, що насправді в них були встановлені модеми UM-A Plus (С), надані Полтавською дирекцією Укртелекома. Як можна було припустити, при експлуатації цих модемів на мережах ДАІ виникли великі проблеми, про що вони негайно повідомили в сервіс-центр у Києві.
   Після спілкування з Полтавською дирекцією Укртелекома з'ясувалося, що цю партію модемів поставила компанія "Тіком"(Асотел), а переговори з Укртелекомом проводив топ-менеджер Валентин Вакула (див.фото). І саме ця людина із чесними й непідкупними очами "усучив" шановній компанії заздалегідь непрацездатне обладнання, знаючи, що тим самим він прирікає на проблеми її клієнтів. За нашими відомостями були продажі й іншим клієнтам.
   Ми ще раз змушені підкреслити, що дана модель була зроблена дослідною партією й не була призначена для продажу. Вона призначалася тільки для проведення випробувань ADSL2+ пристроїв на новій елементній базі - чипсеті Conexant. Тому, продаж цих модемів в Укртелеком м. Полтави компанією "Тіком"(Асотел), несе за собою ознаки недобросовісності!

   Основна модель ADSL2+ модемів/маршрутизаторів, що поставляє компанія "Вектор" Київ для України - Dynamix UM-A Plus, не має нічого спільного із проданої "Тікомом" партією ADSL модемів UM-A Plus (С) .
   Якщо, на жаль, Ви стали жертвою обману й придбали це обладнання терміново зв'яжіться з Вашим продавцем і поверніть йому обладнання. Як причина можете сміло називати її непрацездатність. Якщо від Вас зажадають які-небудь докази звертайтеся в наш сервіс-центр і ми вам допоможемо. 
  Телефон сервіс-центра (044) 451-75-01.
  Електронна адреса служби підтримки в Україні: support @ dynamix.ua або support @ vectorkiev.com.

   Доказом дійсності будь-якого пристрою виробництва Dynamix Promotions Ltd. є наявність фірмового гарантійного талона (Див. нижче зразок).

Продовжуючи цю тему, на жаль, доводиться констатувати, що даний метод ведення бізнесу стає звичайним для Асотел (Тіком) . У цей час на ринку України з'явилися пропозиції SHDSL модемів/маршрутизаторів ASOTEL UM-S, які у свою чергу, не мають нічого спільного із уже добре відомими на Україні моделями DYNAMIX UM-S. Це плагіат назв, що може ввести в оману покупців.