Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі


20-23 вересня в Чорноморському відбувся щорічний партнерський семінар
компанії "Вектор" Київ "Сучасні мережні технології"

Партнерский семинар "Вектор" Киев прошел на западном побережье Черного моря в пансионате "Динамикс" в пгт. Черноморском

   Партнерський семінар "Вектор" Київ пройшов на західному узбережжі Чорного моря в пансіонаті "Дінамікс" у смт. Чорноморському й був присвячений устаткуванню широкополосного доступу й Voі обладнанню DYNAMIX, оптичному обладнанню сімейства FiberMix, а також облпднанню МОХА Group для IT і індустріальної автоматизації.

   У роботі семінару взяли участь близько 30 представників різних компаній - партнери компанії "Вектор" Київ, фахівці інтернет-сервіс провайдерів, телекомів, системних інтеграторів, приватних і державних компаній.

      21 вересня відбувся перший день семінару.

 Відкрив семінар Віктор Козленко - директор компанії "Вектор" Київ, який коротко представив присутнім історію компанії "Вектор" Київ, її вендорів, групи продукції, що поставляється компанією "Вектор" Київ на Україну, побажав учасникам плідної роботи в ході семінару.

  Потім з коротким повідомленням виступив Володимир Табаков - редакційний технічний директор видавництва "Софтпрес" - медіа-партнер семінарів компанії "Вектор" Київ. Володимир Табаков розповів про редакційні плани видавництва "Софтпрес", про свою активну діяльність на ринку сучасних комп'ютерних і комунікаційних технологій, про просування сучасних рішень для численних читачів на сторінках видань "Софтпрес". 

   Олег Дударенко - начальник відділу продажів "Вектор" Київ у своїй доповіді «Обладнання Dynamіx для побудови мереж широкополосного доступу – ADSL, SHDSL, VDSL, VoIP, HomePNA, PowerLine технології. Обладнання, варіанти застосування, області використання» представив рішення:
- Побудова корпоративних мереж передачі голосу й даних (IP і ТDM) на SHDSL і VoIP обладнанні Dynamix.
- Побудова домашніх і офісних мереж з використанням VDSL, HomePNA, PowerLine обладнання Dynamix.
- Організація високошвидкісного доступу в Інтернет на основі ADSL/ ADSL2+ технологій, розширення мереж з використанням багатофункціональних ADSL маршрутизаторів (підтримка WiFi, PowerLine).
 У доповіді були освітлені як уже відомі на Україні моделі ADSL і SHDSL модемів і маршрутизаторів (АТМ і ТДМ), так і нові рішення по SHDSL концентрації на основі стійки доступу Dynamix 3000.
  Були розглянуті нові VDSL і VDSL 2 модеми, HomePNA 3.0 концентраторы і адаптери (рішення, що забезпечують, передачу даних зі швидкостями до 128 Кб/сек по існуючої телефонним лініям і коаксіальним ТВ кабелям).
  У розділі HomePlug адаптери і ADSL маршрутизатори були розглянуто пристрої, що забезпечують передачу даних по звичайній електропроводці й підтримують специфікацію Turbo HomePlug  - 85 Mbps і Home Plug AV -200 Mbps.
   Доповідач також коротко освітив у своїй доповіді серію Е1 пристроїв доступу Dynamix і медіаконвертори.
   У другому підрозділі цієї доповіді  - «VoIP обладнання» - були розглянуті VoIP шлюзи (з FXS, FXO і комбіновані FXS + FXO), IP телефони, VoIP транкові шлюзи (з 1-4 Е1 голосовими потоками), IP АТС (як засобу міграції від традиційних систем передачі голосу до IP). Він також зупинився на різних рішеннях застосування цих пристроїв.
  Після перерви, у доповіді «Оптичне обладнання сімейства Dynamix FiberMix – конвертори, медіаконвертори, SDH, PDH, мультисервісні оптичні мультиплексори, Ethernet через SDH, системи CWDM мультиплексування. Обладнання, варіанти застосування, області використання» було розглянуто:
- Побудова багатофункціональних оптичних мереж на основі PDH, SDH мультиплексорів Dynamix FiberMix»
- Оптичні мережі з CWDM ущільненням - наступний крок до оптимального використання оптичних каналів.

    Були представлені SDH мультиплексори Dynamix FiberMix - високонадійні й економічно вигідні рішення, що дозволяють передавати одночасно як традиційні E1 потоки, так і дані стандарту 10/100BASE-TX через SDH мережу. Передача Ethernet трафіка реалізована в цих мультиплексорах з використанням стандартних протоколів GFP и LAPS, а підтримка протоколів - VCAT і LCAS, що дозволяє максимально ефективно використати пропускну здатність каналу Ethernet, залежно від поточних потреб клієнта.
  Інтерес присутніх викликало обладнання для ущільнення оптичних CWDM каналів виробництва Dynamix FiberMix. Рішення CWDM оптичного ущільнення, забезпечують передачу (залежно від виконання) від 4-х сервісів по 1 волокну й до 8 сервісів по одній оптичній парі (2 волокна), оптичні конвертори / повторювачі. Обладнання випускається як у настільному виконанні, так і в стійковому, що дозволяє його ефективно використовувати у великомасштабних телекомунікаційних проектах.
  Розглядалися також інші пристрої сімейства FіberMіx і рішення на їхній основі.
  22 вересня семінар був продовжений.

  Олесь Черник - директор компанії "Вектор" Львів у своїй доповіді коротко представив:
.
1. «Обладнання МОХА Group для систем збору й обробки інформації - мультипортові плати, комп'ютери, що вбудовуються, USB - Serial HUB, сервери Serial в Ethernet, сервери безпеки, Ethernet сервери вводу-виведення. Обладнання, варіанти використання в різних галузях промисловості й ІТ»:
- Побудова інтелектуальних систем керування з використанням аналогових і цифрових датчиків на основі Ethernet серверів вводу-виведення IoLogik (Газова, нафтова промисловість, енергетика).
- Побудова інтелектуальних мереж керування й обробки інформації на основі індустріальних комп'ютерів, що вбудовуються, і комп'ютерних модулів МОХА (Linux, Windows CE 5.0).
- Ethernet системи керування пристроями з послідовним інтерфейсом на основі багатофункціональних промислових Serial в Ethernet серверів доступу NPort (енергетика, будівництво, супермаркети, підприємства).
- Побудова високонаданійних мереж автоматизації й керування на основі серверів безпеки МОХА з підтримкою SSH і SSL, DES/3DES/AES протоколів (банки, ІТ, військові застосування й т.д.). Безпечний термінальний доступ.
 2. «Обладнання МОХА Group для побудови індустріальних систем керування - керовані й некеровані індустріальні Ethernet комутатори, бездротові Ethernet пристрої (IEEE 802.11g/b і GSM/GPRS індустріальні модеми), медіаконвертори, IP відеосервери. Обладнання, варіанти використання в різних галузях промисловості й ІТ»:
- Створення високонадійних промислових мереж автоматизації, що резрвуються, на основі індустріальних Ethernet комутаторів з використанням технології швидкого відновлення Turbo Ring 
- Побудова розподілених систем відеоспостереження реального часу з використанням IP MPEG4, MJPEG відеосерверів VPort (керування рухом, промислове виробництво, системи безпеки, супермаркети)
- Побудова індустріальних мереж автоматизації з використанням бездротових серверів і точок доступу МОХА і GPS/GPRS модемів (газова, нафтова промисловість, енергетика, керування рухом, промислове виробництво)
- Побудова наднадійних мереж керування для морських суден і прибережних застосувань на основі DNV сертифікованого обладнання МОХА.

  У період семінару учасники змогли також ознайомитися з визначними пам'ятками селища Чорноморського, півострова Тарханкут, оглянути краси Атлеша і Беляуза.
  На Атлеші учасники семінару змогли безпосередньо спостерігати процес лову риби.

 В заключении семинара, все присутствующие на семинаре партнеры компании "Вектор" Киев, были торжественно награждены авторизационными сертификатами.
    Під кінець семінару, 22 вересня всі присутні на семінарі партнери компанії "Вектор" Київ, були урочисто нагороджені авторизаціонними сертифікатами.

 
 Компанія "Вектор" Київ дякує всім партнерам і учасникам семінару за плідну роботу в ході семінару й постарається прикласти всі зусилля для того, щоб спектр новинок нашого обладнання неухильно збільшувався, а застосування їх партнерами підвищувало надійність, ефективність і конкурентоспроможність розроблювальних ними проектів.



 
Наступні технічні семінари компанії "Вектор" Київ,  присвячені новинкам обладнання, що поставляються "Вектором" для України відбудуться в жовтні-листопаді цього року в різних регіонах України.
 Очікуйте наших наступних анонсів!