Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі


7 червня в м.Львів відбувся семінар компанії "Вектор" Київ
"Обладнання широкополосного доступу DYNAMІX і обладнання MOXA для ІT і індустріальної автоматизації"

   У рамках серії семінарів, проведених компанією "Вектор" Київ у першому півріччі 2007 року, 7 червня у Львові відбувся заключний семінар цього циклу. Цей семінар був присвячений обладнанню широкополосного доступу й VoIP обладнання DYNAMIX. а також обладнанню МОХА для IT і індустріальної автоматизації.

  У роботі семінару взяли участь більше 30 представників різних компаній - як партнери компанії "Вектор", так і фахівці інтернет-сервіс провайдерів Західної України, банків, телекомів, системних інтеграторів, навчальних закладів, приватних і державних компаній, а також державних органів.
   Відкрив семінар Олесь Черник - директор компанії "Вектор" Львів, що коротко представив присутнім історію компанії "Вектор", її вендорів, групи продукції. представлені  в Україні. Він також зупинився на деяких проектах, які вже завершені або перебувають у стадії проектування й базуються на продукції, що поставляє компанія "Вектор" Київ.

   Далі були представлені основні доповідачі, які у своїх презентаціях освітили:

  У розділі семінару «Обладнання широкополосного доступу»  Петро Лозбень - менеджер компанії "Вектор" Львів представив як уже відомі на Україні моделі ADSL і SHDSL модемів і маршрутизаторів (АТМ і ТДМ), так і нові рішення по SHDSL концентрації на основі стійки доступу Dynamix 3000.

  Були розглянуті нові VDSL і VDSL 2 модеми, HomePNA 3.0 концентратори і адаптери (рішення, що забезпечують, передачі даних зі швидкостями до 128 Кб/сек по існуючим телефонним лініям і коаксіальним ТВ кабелем).

  У розділі HomePlug адаптери і ADSL маршрутизатори були розглянуті пристрої, що забезпечують передачу даних по звичайній електропроводці й підтримують специфікації Turbo HomePlug  - 85 Mbps.
   Доповідач також коротко освітив у своїй доповіді серію Е1 пристроїв доступу Dynamix і медіаконвертори.

   У другому розділі цієї доповіді  - «VoIP обладнання» були розглянуті VoIP шлюзи (з FXS, FXO і комбіновані FXS + FXO), IP телефони, VoIP транкові шлюзи (з 1-4 Е1 голосовими потоками), IP АТС (як засобу міграції від традиційних систем передачі голосу до IP). 
  Було розглянуто обладнання й рішення від 2 виробників - Dynamix і Tainet.

  Анатолій Дресвянніков - сертифікований інженер по продукції МОХА компанії "Вектор" Київ в доповіді «Обладнання для індустріальної автоматизації»  розглянув новинки цих виробників і рішення на їхній основі: 

MOXA Technologies:
  Рішення Ethernet і  RS-485 ввода-вивода (модульні й настільні пристрої серії ioLogik), Ethernet сервера пристроїв з послідовним інтерфейсом (серії NPort), сервера безпеки (NPort-6000), USB в RS-232/422/485 HUB (для розширення застосування послідовних пристроїв з комп'ютерами з USB інтерфейсом), а також мультипортові плати (PCI Expess, Universal PCI, PCI, ISA, PC/104).

MOXA Networking:
  IP відеосервера - MPEG4 і MJPEG для створення дистанційних систем відеоспостереження через ІP мережі, високонадійні індустріальні Ethernet і Gigabit Ethernet комутатори (керовані й некеровані) з можливістю резервування, медіаконвертори (Ethernet, оптика, RS-422/485) і пристрої бездротового доступу (WiFI і GSM).

  У доповіді також були освітлені нові серії індустріальних комп'ютерів, що вбудовуються MOXA Systems (бездротові, Rackmount, промислові DIN - Rail, бокс - комп'ютери, модульні і з розширеним температурним діапазоном).


 
Наступні семінари компанії "Вектор" Київ, присвячені новинкам обладнання, що поставляє "Вектор" для України відбудуться в другому півріччі цього року (жовтень-листопад). Очікуйте наступних анонсів!

 
Компанія "Вектор" Київ дякує всім учасникам семінарів у різних містах України за участь у проведенні семінарів і постарається прикласти всі зусилля, щоб кількість новинок обладнання все збільшувалося, а застосування їх партнерами підвищувало ефективність розроблювальних ними проектів і приносило їм новий прибуток!