Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

28 березня в м. Києві відбувся семінар компанії "Вектор" Київ


У рамках серії семінарів, які проводяться компанією "Вектор" Київ в 2007 році, 28 березня в Києві відбувся перший семінар. Цей семінар був присвячений обладнанню широкополосного доступу й VoIP обладнання. а також обладнанню MOXA для індустріальної автоматизації. 15 травня в м. Київ відбудеться наступний семінар, присвячений обладнанню для побудови оптичних мереж.

У роботі семінару 28 березня взяли участь партнери компанії "Вектор" Київ - "Гранд-сервіс", ООО "Ітел Лтд", "Інксофт-ТК", а також корпоративні користувачі продукції "Вектор" Київ і інтегратори - ТзОВ "Львівський лікеро-горілчаний Торговий Дім", ОАО "Банкомзв'язок", АЕК АС, СКМ, Геракс, ПП Спектр-технології, Порта УАН, Черновецький філіал ОАО "Укртелеком", Державна митна служба України, УБІС, Адміністрація Державної прикордонної служби України. ВАТ "Укртранснафта", ПДМН "Укртранснафта", НіК.
На семінарі також були присутні представники двох найбільших українських видавничих будинків - ІТС і Софтпрес.

Відкрив семінар Віктор Козленко - директор компанії "Вектор" Київ, що коротко представив присутнім історію компанії, її вендорів, групи продукції, що представляє компанія "Вектор" Київ на Україні. Він також зупинився на деяких проектах, які вже завершені або перебувають у стадії проектування й базуються на продукції, що поставляє компанією "Вектор" Київ.

Далі були представлені основні доповідачі, які у своїх презентаціях освітили:

У розділі семінару "Обладнання широкополосного доступу" Олег Дударенко - начальник відділу продажів компанії "Вектор" Київ представив як уже відомі на Україні моделі ADSL і SHDSL модемів і маршрутизаторів (АТМ і ТДМ), так і рішення по SHDSL концентрації на основі стійки доступу Dynamix 3000.
Були розглянуті VDSL модеми, HomePNA 3.0 концентратори й адаптери (рішення, що забезпечують, передачу даних зі швидкостями до 128 Кб/сек по існуючих телефонних лініях і коаксіальним ТВ кабелям).
У розділі HomePlug адаптери й ADSL маршрутизатори були розглянуті пристрої, що забезпечують передачу даних по звичайній електропроводці й підтримують специфікації Turbo HomePlug - 85 Mbps.
Доповідач коротко зупинився у своїй доповіді на серії Е1 пристроїв доступу Dynamіx і медіаконвертори.
У другому розділі семінару «VoIP обладнання» були розглянуті VoIP шлюзи (з FXS, FXO і комбіновані FXS + FXO), IP телефони, VoIP транкові шлюзи (з 1-4 Е1 голосовими потоками), IP АТС (як засобу міграції від традиційних систем передачі голосу до IP). 
Було розглянуте обладнання й рішення від 2 виробників - Dynamix і Tainet.

Анатолій Дресвянніков - сертифікований інженер по продукції МОХА компанії "Вектор" Київ у доповіді «Обладнання для індустріальної автоматизації» розглянув новинки цих виробників і рішення на їхній основі: 

MOXA Technologies:
Рішення Ethernet і RS-485 ввода-вивода (ioLogik), Ethernet сервера пристроїв з послідовним інтерфейсом (NPort), сервера безпеки (NPort-6000), USB - RS-232/422/485 HUB (для розширення застосування послідовних пристроїв з комп'ютерами з USB інтерфейсом), мультипортові плати (PCI Expess, Universal PCI, PCI, ISA, PC/104).

MOXA Networking:
IP відеосервера - MPEG4 і MJPEG для створення дистанційних систем відеоспостереження через IP мережі, високонадійні індустріальні Ethernet і Gigabit Ethernet комутатори (керовані й некеровані) с можливістю резервування, медіаконвертори (Ethernet, оптика, RS-422/485).


У доповіді також були освітлені нові індустріальні компьютеры, що вбудовуються MOXA Systems.

Наступний семінар компанії "Вектор" Київ, присвячений обладнанню для побудови оптичних мереж, відбудеться 5 квітня в м. Львів