Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

14 березня відбувся семінар компанії "Вектор" Київ в м. Донецьк

Семінар був проведений у малому конференц-залі бізнесу-готелю "Централь".

   Семінар проводився за партнерської підтримки компанії "Енглер - Україна".
   На семінарі були присутні представники компаній - Геккон (Луганськ), АМІ (Донецьк), ТуДу (Донецьк), Кальдерис (Донецьк), Інтердон (Донецьк), Спецстройзв'язок (Донецьк), Фінфорт (Донецьк), Дата Інтернет (Донецьк), Соніка (Донецьк), СкТел (Донецьк), Укрос (Маріуполь), Вектор (Харків) та інші.
   У розділі семінару «Обладнання широкополосного доступу» Олег Дударенко - начальник відділу продажів компанії "Вектор" Київ представив як уже відомі на Україні моделі ADSL і SHDSL модемів і маршрутизаторів (АТМ і ТДМ), так і рішення по SHDSL концентрації на основі стійки доступу Dynamix 3000.
  Були розглянуті VDSL модеми, HomePNA 3.0 концентратори і адаптери (які забезпечують рішення передачі даних зі швидкостями до 128 Кб/сек по існуючих телефонних лініях і коаксіальним ТВ кабелям).
  В розділі HomePlug адаптери і ADSL маршрутизатори були розглянуті пристрої, які забезпечують передачу даних по звичайній електропроводці і підтримують специфікацію Turbo HomePlug  - 85 Mbps.
   У другому розділі семінару «VoIP обладнання» були розглянуті VoIP шлюзи (з FXS, FXO і комбіновані FXS + FXO), IP телефони, VoIP транкові шлюзи (з 1-4 Е1 голосовими потоками), IP АТС (як засоби міграції від традиційних систем передачі голосу до IP). Було розглянуте обладнання й рішення від 2 виробників - Dynamix і Tainet.

  Анатолій Дресвянніков - сертифікований інженер по продукції МОХА компанії "Вектор" Київ в доповіді «Обладнання для індустріальної автоматизації»  розглянув новинки цих виробників і рішення на їхній основі: 
MOXA Technologies:
  Рішення Ethernet і  RS-485 ввода-вивода (ioLogik), Ethernet сервера пристроїв з послідовним інтерфейсом (NPort), сервера безпеки (NPort-6000), USB - RS-232/422/485 HUB (для розширення застосування послідовних пристроїв з комп'ютерами з USB інтерфейсом), мультипортові плати (PCI Expess, Universal PCI, PCI, ISA, PC/104).
MOXA Networking:
  IP відеосервера - MPEG4 і MJPEG для створення дистанційних систем відеоспостереження через IP мережі, високонадійні індустріальні Ethernet і Gigabit Ethernet комутатори (керовані й некеровані) з можливістю резервування, медіаконвертори (Ethernet, оптика, RS-422/485).
  Також були освітлені нові індустріальні комп'ютери, що вмонтовуються, MOXA Systems.

Наступний семінар по даній тематиці пройде 28 березня в м. Києві.
 Форма запиту на участь в семінарі компанії "Вектор" Київ наведена на сторінці
 
http://www.vectorkiev.com/2007/seminar/seminar_2007.htm