Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

 

 Dynamix Promotions відкриває своє представництво в Німеччині

  Dynamix Promotions Limited - виробник і постачальник телекомунікаційного обладнання, повідомляє про відкриття свого нового представництва в Німеччині в місті Целле (Celle).
   Основна задача даного представництва - реалізація масштабних високотехнологічних проектів на основі передових інформаційних і телекомунікаційних технологій у Європі.

   Відкриття представництва в Німеччині дозволить компанії Dynamіx Promotіons Lіmіted активізувати і розширити вже існуючі контакти з європейськими телекомунікаційними компаніями, створить нові передумови для розвитку, зміцнення і подальшого розвитку своїх міжнародних позицій.

   Продукція Dynamіx Promotіons Lіmіted - обладнання широкополосного доступу, xDSL обладнання (ІP і ATM концентратори), PowerLіne, HomePNA і VoіP обладнання, а також аналогові модеми вже добре відомі на європейському рівні і представлялася на різних міжнародних виставках.

   Даний крок покликаний ще більш зміцнити позиції компанії на ринку телекомунікаційного обладнання, формувати і розвивати більш тісну взаємодію з європейськими дистрибьюторами, нарощувати маркетингову активність по просуванню продукції компанії Dynamіx Promotіons Lіmіted.
   Нове представництво буде сприяти також більш швидкої і гнучкої реакції на ситуацію на даному ринку, що особливо важливо в умовах постійнї конкуренції, що підсилюється, з одного боку, і позитивних перспектив запитів європейського ринку на ефективне, багатофункціональне й економічно вигідне телекомунікаційне устаткування - з іншої сторони.

   Компанія Dynamіx Promotіons Lіmіted, маючи вже сьогодні досить тверді позиції на телекомунікаційному ринку, сподівається ще більш активізувати свої зусилля для значного збільшення обсягів продажів у наступному році.