Головна | Продукція Новини | Контакти | Підтримка | Рішення | FAQ | Форум | Продажі

Продукція Dynamix на міжнародній виставці СеBIT 2006

Прес-реліз

   З 9 по 15 березня в Ганновері пройде щорічна міжнародна виставка засобів зв'язку, інформаційного й телекомунікаційного обладнання - СеBIT 2006.
    Усе більше нові можливості сучасних телекомунікаційних технологій з кожним днем змінюють наш світ. Щорічно павільйони виставкового центру перетворюються в презентаційний майданчик й місце зустрічі представників провідних компаній світу, а так само малого й середнього бізнесу. Підтвердженням цього є той факт, що торік СеBIT 2005 відвідало близько 254.200 фахівців з 87 країн світу. Близько 1 400 учасників виставки представили свої останні досягнення в області телекомунікаційних технологій.

   Цього року продукція з торгівельною маркою Dynamіx буде другий раз представлена на міжнародній виставці "СеBIT 2006" у Німеччині.
   Продукція Dynamix буде експонуватися на стенді Asotel Communication -холл 16, стенд С10-3. На стенді буде представлено xDSL обладнання для широкополосного доступу (ADSL, ADSL2/2+, SHDSL) - мости, маршрутизатори, концентратори, мультиплексори доступу (IP DSLAM), VoIP, PowerLine і HomePNA обладнання, а також Е1 пристроїї доступу і медіа-конвертори. Вперше на виставках в Європі будуть представлені: SHDSL модеми/маршрутизатори оновленої серії DYNAMIX UM-S, а також ADSL 2/2+ модеми/маршрутизатори DYNAMIX UM-A Plus.
   На стенді також будуть представлені активні мережні продукти з торговельною маркою "Vector". Таким чином, продукція Dynamіx, що вже добре зарекомендувала себе в Україні, буде представлена й для широкого кола іноземних фахівців.

   СеBIT – це найбільша у світі галузева біржа контактів, а отже, це відмінний шанс познайомитися з новітніми досягненнями й запропонувати власні рішення в області інформатики й телекомунікацій.

   Відвідайте стенд компанії Asotel і ознайомтеся з новинками продукції, представленими на цьому стенді!